U vraagt, wij antwoorden!

Drukwerk bestellen via ATOS Printing is heel eenvoudig. Heeft u toch nog vragen? Kijk dan hier of u het antwoord vindt. Staat het er niet tussen? Geen nood, contacteer ons en wij helpen u meteen persoonlijk voort.

Folder, brochure, drieluik … Ik weet niet wat de naam is van het drukwerk dat ik wil bestellen.

Geen probleem, geef gewoon een omschrijving in eigen woorden van het soort drukwerk dat u wenst. Op basis hiervan doen we dan een voorstel. Is het dan nog niet helemaal duidelijk, dan komen we terug met een aantal specifieke vragen om zo uw aanvraag zo duidelijk mogelijk te verwoorden.

Welke papiersoort moet ik doorgeven?

Papier bestaat in oneindig veel varianten. Papier met glanzende of matte coating, offset papier zonder coating. Of papier met speciale coating, een bepaalde structuur, kleur, … Ecologisch papier met FSC label (Forest Stewardship Council) of gerecycleerd papier. Geef gerust uw voorkeur door en wij doen u een voorstel.

Wat is het verschil tussen digitaal en offset drukwerk?

Offset drukwerk is het traditionele en nog altijd meest populaire drukprocedé. Vanaf een bepaalde oplage (afhankelijk van het type drukwerk) wordt hiervoor gekozen. Er wordt gedrukt met inkt die d.m.v. belichting via drukplaten en rubberdoeken wordt overgebracht op papier. Dit houdt in dat er rekening gehouden moet worden met een vaste opstartkost.

Digitaal drukwerk is sterk in opmars en uitermate geschikt om kleinere productieruns te drukken. De opstartkost ligt veel lager, maar de stukprijs valt hoger uit (vandaar dat vanaf een bepaald volume offset de voorkeur geniet). Tenzij u kiest voor gepersonaliseerd drukwerk.

Daarnaast bestaan er ook nog andere druktechnieken zoals zeefdruk, diepdruk, flexodruk, solvent druk, UV-druk, … Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij helpen u altijd de juiste keuze te maken.

Hoe gebeuren de leveringen?

ATOS Printing levert altijd op een adres naar uw keuze. Tenzij anders vermeld bij de bestelling gebeurt de levering door een door ons gekozen transporteur, afhankelijk van de overeengekomen leveringstermijn. Indien gewenst kan u het drukwerk ook altijd komen afhalen in onze magazijnen te Brugge, België.

Hoe gebeurt de betaling?

Na ontvangst van de factuur kan de betaling uitgevoerd worden op het vermeldde rekeningnummer. Na ontvangst van de betaling kan ATOS Printing met de productie starten. Gelieve hiermee rekening te houden naar leveringstermijn.

Hoe gebeurt de facturatie?

Op basis van de doorgegeven bedrijfsgegevens stelt ATOS Printing een factuur op die digitaal wordt doorgestuurd als pdf-bestand. Een pdf kan gelezen worden met behulp van de gratis te downloaden Acrobat Reader.

back to top

Nog vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Stuur ons dan een bericht. Onze medewerkers helpen u graag persoonlijk voort (binnen de 24 uur op werkdagen).