Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wilt u drukwerk bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Van een folder maken over een relatiegeschenk bedrukken tot een direct mail uitsturen. ATOS Printing verzorgt al uw drukwerk. Ontdek hier wat onze drukkerij allemaal voor u kan doen.

Alle drukwerk

Brochures drukken, een toonbankdisplay of folder maken, packaging, een magazine drukken of een catalogus maken. Bij ons kunt u werkelijk alle soorten van drukwerk bestellen. En u mag er zeker van zijn: wij verzorgen het tot in de puntjes.

Ook op groot formaat

Een kartonnen display op maat laten drukken, een roll up banner bestellen of een banner laten maken? Goed nieuws: groot formaat printen is een van onze specialiteiten! Posters, displays, panelen voor uw beursstand, fotobehang … Onze printservice kent geen grenzen.

Elke afwerking

Uw drukwerk afwerken? We gebruiken de juiste materialen en technieken om uw brochures, catalogi, folders, magazines … in de gewenste vorm te steken. Lijmen met rechte rug, nieten of inbinden. Drukwerk met een kapvorm. Het kan allemaal.

Veredeling

Drukwerk bestellen met net dat tikje meer? Meer glans, meer uitstraling, meer cachet, meer … geur?  Met onze veredelingstechnieken tilt u uw magazine of uitnodiging naar een hoger niveau en maakt u er een streling voor al uw zintuigen van. Zo trekt u de aandacht die uw boodschap nodig heeft.

Handling & verzending

Naast het drukken, afwerken en veredelen van uw drukwerk, zorgen we er ook voor dat het op de gewenste manier wordt klaargemaakt voor verzending. Displays vullen of maquettes monteren? U zegt het maar. Wij leveren alles op tijd, binnen de afgesproken deadline.

Eenvoudig bestellen, persoonlijke opvolging, mooi resultaat

  1. offerte & bestellen

    Vraag een offerte aan. Tevreden over het voorstel? Bezorg ons dan uw bestanden.

  2. controleren

    Na een technische controle sturen we u een digitale file voor een finale check.

  3. drukken & leveren

    We plannen uw drukwerk in om het binnen de afgesproken termijn te leveren.